Programma’sProgramma’s op maat
Leiderschap, Werkplezier (proces-)Analyse

Inn-Zicht verzorgt programma’s voor organisaties op verschillende gebieden. Deze zijn altijd gericht op jouw doelstelling, en dus ook altijd specifiek afgestemd op jouw wensen en behoefte. Dit kunnen thema’s zijn op het gebied van leiderschap, aanspreken, cultuur, met meer plezier naar het werk, samenwerking en ook procesbegeleiding.
Ook zijn team programma’s op basis van drijfveren mogelijk.

Basis programma’s voor Rouw- en verlies

Aan de basis programma’s kan je deelnemen zonder een zwaar rouw of verlies thema te hebben. De programma’s geven je altijd een inzicht over waar je nu staat ten opzichte van je eigen verleden, en waar je nog werk te doen hebt. Daarnaast is het ook gewoon leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
Voor groepen kan een specifiek programma worden gemaakt, afgestemd op de doelgroep.

In een groep
Voor Rouw en verlies zijn er basis programma’s waarbij jij in een kleine groep aan jouw proces werkt. Het voordeel van een groep is dat je met gelijk gestemde bent, je verdriet deelt, begrip krijgt, en ook van elkaar leert. Overigens is ieder programma anders omdat iedere groep zijn eigen dynamiek heeft.
Voorafgaand aan deelname zal altijd een individueel gesprek plaatsvinden, dit is vooral om te beoordelen of je toe bent om met je verdriet in een groep aan de slag te gaan.


Individueel programma