Oud verlies

Oud verlies waar onvoldoende om gerouwd is, geeft vaak onverklaarbare lichamelijke of psychische klachten. Onbewuste processen en reacties van ons lichaam spelen hierin een grote rol. Naast dat dit privé erg vervelend en belastend is, kan dit ook voor je werk of school grote consequenties hebben en tot verzuim leiden.

Oud Verlies

Burn-out

Achter een burn-out of onverklaarbare lichamelijke klachten zit vaak een verborgen verlies. Dit is een (oud) verlies dat niet perse zichtbaar is en waar onvoldoende om gerouwd is. Emoties en gedachten die bij het oude verlies horen, spelen telkens weer op en zitten je in de weg. Daardoor is het moeilijk om naar verwachtingen te functioneren. Denk daarbij aan verwachtingen van je omgeving; je werkgever, vrienden en familie, maar ook om die van jezelf. Niet voldoen aan verwachtingen gaat vaak gepaard met gevoelens van falen, teleurstelling en schaamte. Inn-Zicht helpt je om de (oude) verliezen te onderzoeken en begeleidt je bij het aangaan en verwerken van het verdriet. Zodat dit je leven en functioneren van nu niet meer in de greep houdt en belemmert.

Wil je een gratis Inn-Zicht-sessie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op!

Bedrijfsmaatschappelijk Werk
Het verschil tussen coaching en bedrijfsmaatschappelijk werk is tweezijdige partijdigheid, dit houdt in dat zowel de belangen van de cliënt als de organisatie worden behartigd. Hoewel persoonlijke zaken niet worden gedeeld, vindt er bij bedrijfsmaatschappelijk werk meer terugkoppeling plaats, en is er contact over de doelstellingen vanuit de organisatie.
Katja heeft een opleiding voor bedrijfsmaatschappelijk werk.

Wilt u begeleiding voor uw medewerker waarbij beide belangen worden behartigd, dan is dit mogelijk. Vooraf wordt dit duidelijk vastgelegd zowel voor de organisatie als voor de client is en Inn-Zicht is dit van belang.
Behoefte aan meer toelichting?

Neem gerust contact op.